Usein kysyttyä - Löytyisikö etsimäsi täältä?

Kyseessä on 2023 aikana käynnistämämme merkkiuudistus. Rainbowlla on ollut paikka suomalaisten arjessa ja iloksemme voimme muistuttaa, että suositut arjen tuotteet tulevat jatkamaan valikoimissamme entistä ehompina Coop-tuotteina eli hamstraamiseen ei ole tarvetta. Suuri osa Coop-tuotteista on käytännössä samoja kuin aikaisemmin Rainbow-merkillä myytävät tuotteet ja osa tuotteista on reseptiikaltaan uusia, suomalaiseen makuun sopivia.

Käyttöturvallisuustiedotteella tarkoitetaan dokumenttia, josta ilmenee lisätiedot kemikaalituotteen ominaisuuksista, vaaroista sekä turvallisesta varastoinnista ja käsittelystä. Käyttöturvallisuustiedotteen avulla teollisessa ja ammatillisessa toiminnassa käyttäjät voivat käyttää kemikaalia turvallisesti.  Kemikaalitietoa ja käyttöturvallisuustiedotteet löydät osoitteesta www.kemidigi.fi. Kirjoita hakukenttään tuotteen kauppanimi (esim. Xtra yleispuhdistusaine).

Voit toivoa haluamaasi tuotetta S-marketin Sinuntoive -palvelussa, Alepan Korttelitoive -palvelussa tai esittämällä toiveesi suoraan lähimyymäläsi henkilökunnalle.

S-ryhmän ruokakauppojen (Prisma, S-market, Food Market Herkku, Alepa ja Sale) yhteystiedot löydät S-kaupat -verkkopalvelusta tai S-mobiilisovelluksesta. S-mobiilista löydät lähimmät S-ryhmän kaupat, ravintolat sekä muutkin toimipaikat. S-mobiilin voit ladata puhelimeesi sen sovelluskaupasta.

Voit antaa palautetta tuotteen ostopaikkaan tai olla yhteydessä tuotteen valmistajaan, jonka yhteystiedot löydät pakkauksesta.

Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin, joissa on yhteystieto mukana. Pyrimme ripeyteen, mutta toisinaan joudumme selvittämään asioita tarkemmin vaikkapa tuotteen valmistajan kanssa ja vastausaika voi venyä.

Käyttötavara-asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä tuotteen ostopaikkaan. Myymälän kautta mahdollisen virheellisen tuotteen korvaaminen onnistuu sujuvasti ja palaute kirjataan reklamaatiojärjestelmään, josta se ohjautuu myös tavarantoimittajalle.

Ajankohtaiset uutiset ja tiedotteet S-ryhmästä löydät täältä. 

Voit myös olla yhteydessä S-Kuluttajaneuvontaan palautelomakkeemme kautta tai soittamalla arkisin klo 9−13 puh. 0800 97322.